
Rolada śląska z sosem pieczeniowym, kluskami śląskimi oraz modrą kapustą z boczkiem 39,00

Żebro Adama podane w towarzystwie kapusty zasmażanej z dodatkiem grzybów oraz pieczonych ziemniaków z dipem chrzanowym 42,00
zdobyło lll miejsce na Festiwalu Kulinarnym – Śląskie Smaki 2009

Schab z pieczarkami i cebulką, podany na plackach ziemniaczanych w towarzystwie surówki colesław 38,00

Królik duszony w rozmarynowym sosie na bazie śmietany i warzyw, podawany z buraczkami oraz kluskami pieczonymi w ziołach 42,00

Plastry grillowanej kaczki marynowane w winie podane z kluskami śląskimi, z czerwoną kapustą z rodzynkami 44,00

Filet z kurczaka podany w sosie z suszonych pomidorów, frytkami oraz surówką colesław 36,00

Pszczyńskie gołąbki z gęsiną podane z sosem grzybowym 29,00

Diabelskie jadło – polędwica wołowa w towarzystwie borowika i cebuli, kluski śląskie panierowane oraz kwaszaki 64,00
otrzymało wyróżnienie na V Festiwalu Kulinarnym - Śląskie Smaki 2010

Pieczona gęś świętomarcińska z farszem staropolskim w aromacie ziół dla 4-6 os. 90,00
kluski śląskie 50 szt, modra kapusta 600g,
sos pieczeniowy 300 ml,gęś ok. 3 kg)- zamówienie składane min. 24h wcześniej

Stek wołowy marynowany w soli gruboziarnistej, pieczarka z patelnii z sosem tatarskim oraz ziemniaki opiekane 68,00 zł